Printee for Internet Explorer

Skriv ut bare det du ønsker - enkelt.

Printee for Internet Explorer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert opplevd det mange ganger. Du leser en artikkel på nettet som du ønsker å skrive ut, men får med deg massevis av reklameannonser, bilder og andre elementer som du slett ikke trenger - og som rett og slett suger blekk fra patronene.

Slikt blir dyrt i lengden, for ikke å glemme de miljømessige ulempene slik sløsing medfører.

Egen menylinje

Derfor er løsninger som Printee for Internet Explorer gull verdt. Dette er en liten plugin som du installerer, og som dukker opp som et lite ikon i menylinjen.

Trykker du på ikonet får du fram en ny verktøylinje, og fra denne kan du enkelt bestemme hva som skal komme med på utskriften.

Du kan velge deler av siden ganske enkelt ved å klikke på dem, du kan fjerne bilder, utvide, krympe, forandre fonter, tilpasse sidebredden, forhåndsvise utskriften og mye mer.

Du kan til og med velge å sende siden via epost, noe som er den absolutt billigste og mest miljøvennlige metoden.

(fortsetter under bildet)

Verktøylinjen skjules igjen enkelt ved å trykke på krysset til høyre, og en oppfriskning av siden laster alt tilbake slik det var i utgangspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer