Samsung JetBot 90 AI+

Prislapp: 15 000 kroner

Samsungs heftige robotstøvsuger er pakket med spennende teknologi, men er den verdt prisen?

SAMSUNG JETBOT 90 AI+: Med en prislapp på 15 000 kroner må det mye til for å overbevise. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SAMSUNG JETBOT 90 AI+: Med en prislapp på 15 000 kroner må det mye til for å overbevise. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Interessen for robotstøvsugere har vist en økende trend de seneste årene, som gjenspeiles i lesertallene for testene vi har gjort.

Det kjekkeste med en robotstøvsuger er at du kan komme hjem til nystøvsugd gulv hver dag uten for mye stress. Du bør bare sørge for å rydde gulvet i forkant slik at støvsugeren kommer til.

Samtidig er prisene på robotstøvsugere ikke så avskrekkende. For eksempel koster Roborock S5 Max, en av våre testfavoritter, snaut 4000 kroner, og den kan både støvsuge og moppe.

Spennet i pris er uansett stort, og det finnes flere modeller som koster godt over 10 000 kroner, som naturligvis gjør at en stiller spørsmål om hva som er så mye bedre med en støvsuger til 15 000 kroner – slik som Samsung Jetbot 90 AI+.

Vel, mye er bedre, men det er også ting den dyrere modellen ikke gjør like godt.

Samsung Jetbot 90 AI+

Jetbot 90 AI+ er blant de større robotstøvsugerne vi har testet og er utstyrt med to solide gummihjul.

Oversiden er sirkelformet, mens underdelen er mer rektangulær. Dette er trolig for å komme bedre til i hjørner uten behov for en sidebørste som skyver støv inn mot hovedbørste, slik flere andre modeller har.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer