Prisras på LCD-skjermer

Daglig dukker det opp LCD-skjer mer på tilbud, og sommeren vil by på stadig fler. De fleste av disse skjermene har vi testet, og nå kan du sammenligne både priser og egenskaper på en enkel og oversiktlig måte.

Prisras på LCD-skjermer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her, i følge kalenderen, og det er et påskudd til å arrangere sommertilbud. LCD-skjermer er stadig et satsningsområde både for produsenter og distributører, og det selges stadig flere LCD-skjermer.

Men hva skal du velge?

I tillegg til prisen er størrelsen viktig, men her er det et overlapp. 15-tommerne beveger seg opp i prisområdet for de billigste 17-tommerne. Likedan er det med 17, 18 og 19-tommerne, mens 20-tommere og større stort sett ligger for seg selv i det øverst prissjiktet. Men også her ser vi kampanjer, hvor du kan få en 20-tommer med oppløsning på 1600x1200 til en pris som er lavere enn de mest moderne og avanserte 18 og 19-tommere.

I løpet av høsten vil det dukke opp stadig nye modeller fra store og små fabrikanter. Siden LCD-skjermer er et område i vekst er det mange som vil være med på leken, noe som driver prisene ned og kvaliteten opp, over tid.

Det som er tendensen er stadig smalere kanter og enda mer stilrent design. Det settes mer fokus på funksjonalitet også i designet, slik at mange designidéer som bare har hatt som mål å skape oppmerksomhet, faller igjennom til fordel for egenskaper som har lengre levetid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer