Prisutvikling

Da vi tok med nettbutikkene i vår Billig PC-oversikt høsten 2000, bidro vi samtidig til at priskrigen mellom butikkene ble kraftig skjerpet. Vi har tatt et lite tilbakeblikk og sammenlignet det beste tilbudet i november 2000 med beste tilbudet i mai 2002.

Prisutvikling
Publisert

For halvannet år siden omtalte vi vinneren i vår Billig PC-oversikt som et råskinn og brukte betegnelser som "Kraftig" og "svært mye for pengene". Prisen på PCen fra Komplett Data var 9.995 kroner, og den hadde følgende spesifikasjoner:800 MHz AMD Duron-prosessor128 MB SDRAM30 GB harddisk32 MB NVidia TNT2 Vanta skjermkort16 bits lydkort52x CD-ROM25 Watts Labtec høyttalere17" Likom TCO-95 monitorPCen ble levert med Windows 98 installert, for øvrig ingen programvare.

Begeistring

Her er et utdrag fra vår kommentar den gangen:

Dette er utvilsomt en god PC og en god pris. Spesielt er vi fornøyd med prosessoren, som er kjent som meget kraftig i forhold til prisen.

Internminnet på 128 MB RAM er nok for de fleste. Skjermkortet har 3D-aksellerering og holder i massevis til de fleste 3D-spill. Også et pluss for stor og romslig harddisk.

Holder til kontorbruk

Hva sier vi så i dag?

PCen som var Komplett Datas bidrag til oversikten november 2000 duger nok en stund til, aller best på et kontor eller i et miljø der det ikke settes veldig store krav til ytelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer