Problemer med Blu-ray på PC

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Har støtt på et problem som mange synes å ha. Avspilling av BlueRay film på PC.Min datter fikk ny bærbar PC til jul. En av grunnene til at vi kjøpte den, (En ASUS) var at den hadde bra grafikkort og BlueRay spiller. Hun vil gjerne se Blue-ray filmer på den. Den har Full HD og HDMI.Så begynner problemet. Det er ikke mulig å spille Blue-ray filmer som er kjøpt på vanlig måte.

PCen ble levert inn til lokal forhandler som forøvrig er meget hjelpsom.Etter et par ukers søken uten resultat. PCen har innstallert WinDVD 8.Får feilmeldinger som at skjermkort ikke støtter formatet, oppdater driver osv. Det er lastet ned kodeker.Ser på nettet at det er mange som har samme problemet.

Vår lokale leverandør har ikke klart å løse problemet. Det tas opp med importør.

For meg ser det ut til at det har noe med kopisperre å gjøre og at kjøpte filmer ikke kan spilles av på en PC. Det synes som om det kan være mulig å spille av egne Blue-ray filmer (Hvem lager det)?

Hvordan kan problemet løses? Her er det i alle fall et brudd på markedsføringsloven dersom importøren ikke klarer å ordne problemet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer