Problemer med oppstart

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg fikk svart skjerm med blå prikker etter at pc'en restartet seg mitt i ett spill, har kommet tilbake til windows så startet jeg opp samme spill igjen og pc'en klikka, ble bare svart, jeg restartet og prøvde med ett annet spill virket som det funket normalt ei stund men så klikka pc'en igjen og igjen og igjen installerte nye skjermdrivere men hjalp ikke og andre dag fikk jeg den ikke til å starte windows eller bios. Pc'en starter, alt lyser opp ikkeno pipe lyder eller no men nekter å starte bios, jeg prøver å restarte bios med å ta ut batteriet for 1min så starte opp, funka heller ikke, kjøpte meg nytt hovedkort av samme type: Gigabyte EX58-UD5, før alt dette skjedde har jeg hatt pc'en i 8 månder og ikkeno tull føre nå. Jeg har satt inn det nye hovedkortet i dag og pc'en startet og gikk inn i windows, la inn nye skjermdriver catalyst, installerte no windows oppdateringer og slo av pc'en, startet på nytt igjen og da ble skjermen svart med blå prikker, restartet flere ganger til jeg kom inn i windows igjen. Nå lurer jeg på om det er skjermkortet å, byner å bli drita lei og vurder å kjøpe en reserve pc, ettersom jeg er veldig avhengig av pc og hater å være foruten. Hva kan dette være ?, får problemer med oppstart og svart skjerm med blå prikker, har å fått svart skjerm med 3 tykke loddrette blå striper, trenger sårt hjelp med dette så fort du har tid, før jeg sløser bort mye penger på noe jeg ikke trenger, så hjelp meg er du snill, er nå i det heletatt redd for å slå av pc'en og vet ikke hva som skjer hvis jeg går inn i ett spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer