Professor Flipper

Å leke seg til lærdom kan være et smart pedagogisk triks. Vi har fått skjerpet fysikkunnskapene ved å hjelpe professor Flipper med å bygge flipperspill.

Professor Flipper
Publisert

Professor Flipper har tre forskjellige elementer som henger sammen. Du bygger, eller rettere sagt reparerer, tre forskjellige flipperspill. For å få dette til trenger du byggeelementer, som blir tilgjengelige når du svarer riktig på spørsmål om naturvitenskap. Når du har bygget opp flipperspillene kan du spille, og konkurrere med deg selv eller kameratene dine.

Målgruppen for spillet er fra 9 år og oppover, men byr på utfordringer også for voksne (kanskje spesielt for disse…).

Installasjon og maskinkrav

Programmet er lett å installere, og krever ikke mye maskinkraft for å kjøre. Systemkravet er beskjedne 75 MHz Pentium og 16 MB minne, og 640x 480 skjermoppløsning med 256 farger i paletten.

Vi installerte spillet både på en 200 MHz Pentium med 32 MB minne og på en 400 MHz Celeron med 128 MB. Begge deler fungerte helt fint, selv om responsen var en del dårligere på den langsomste PCen.

Dette ga seg spesielt uttrykk i mer ujevne bevegelser når vi spilte flipperspillene. Men vi vil ikke si at det var problematisk. Derimot er vi litt skeptiske til en enda langsommere maskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer