Professor Wikipedia

Hva hvis Wikipedia var en ekte lærer?

Skoledagen kunne fort blitt morsommere med Professor Wikipedia. Foto: Sigrid Olsson / PhotoAlto
Skoledagen kunne fort blitt morsommere med Professor Wikipedia. Foto: Sigrid Olsson / PhotoAlto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En lang uke er over, og vi forbereder oss på uke 47. Men før vi avskriver uke 46 for i år, er det tid for litt Helgemoro - De artigste nettsidene vi kom over på nettet i uken som gikk.

Fail!

Denne er kanskje litt gammel, men har du ikke fått med deg Failblog.org har du virkelig gått glipp av noe. Failblog er en blog for bilder eller video der ting har gått virkelig galt, slik som denne vareanvisningen.

Brødrister for deg med dilla

Har du litt for mye Star Wars på hjernen, er det ingenting i veien med å putte litt på brødskiven også. Hvordan, tenker du? Med en Star Wars-brødrister som brenner inn en logo av Darth Vader i hver eneste brødskive, selvsagt.

Er du virkelig så hekta på Star Wars at du vurderer å kjøpe brødristeren over kan en liten titt på serien om broren til Darth, Chad Vader også være verdt en titt.

Katteninjaer

Internett er et sted hvor det oppstår en slags intern humor, som ofte inneholder katter og ninjaer. Toyota setter disse to sammen til den ultimate motstanderen:

Hva skjer når en katt møter en overlegen motstander, nemlig speilet? Selv ikke katteninjaene i videoen over kunne vunnet. Resultatet ble et hardt møte, fanget på film.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer