Proff video fra Canon

Både profesjonelle fotografer og entusiaster med behov for både video- og stillbilder bør glede seg til de nye videokameraene til Canon. Nå lanseres nemlig nye produkter i disse kategoriene.

Publisert
Sist oppdatert

For de avanserte brukerne vil forhåpentligvis den nye XL2 være midt i blinken. Kameraet følger opp den velkjente XL1s-modellen, som ble en stor suksess blant de mer krevende fotografene. XL2 har dobbelt så høy oppløsning som forgjengeren, takket være tre CCD-brikker med 800.000 piksler hver. Det er mulig å filme i både 16:9 og 4:3-format, og takket være forbedret signalbehandling skal bildet være mindre støyete og mer følsomt.

Noe av det viktigste for de ekte entusiastene er muligheten for å manuell justering av innstillinger, for å oppnå den ultimate bildekvaliteten. XL2 gir selvsagt brukeren full kontroll over alle innstillingene.

Optikken er utskiftbar, og det er i utgangspunktet 20x optisk zoom. Kameraet har også optisk bildestabilisator, som forsterkes ytterligere av noe som kalles Super Range-bildestabilisering, en funksjon som korrigerer vibrasjoner digitalt.

Canon har lagt til mange funksjoner og spesialeffekter som gir opptakene dine riktig filmfølelse. En Cinema-modus lar deg tilpasse svartnivået og manuelt angi nivået for skarphet, fargeforhold og så videre. Det er videre svært mange andre muligheter for å stille inn på diverse visuelle innstillinger. Det er til og med to dedikerte snarvei-knapper som gir rask tilgang til menyer. Du kan selv programmere disse knappene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer