Proff video fra Canon

Både profesjonelle fotografer og entusiaster med behov for både video- og stillbilder bør glede seg til de nye videokameraene til Canon. Nå lanseres nemlig nye produkter i disse kategoriene.

Publisert
Sist oppdatert

For de avanserte brukerne vil forhåpentligvis den nye XL2 være midt i blinken. Kameraet følger opp den velkjente XL1s-modellen, som ble en stor suksess blant de mer krevende fotografene. XL2 har dobbelt så høy oppløsning som forgjengeren, takket være tre CCD-brikker med 800.000 piksler hver. Det er mulig å filme i både 16:9 og 4:3-format, og takket være forbedret signalbehandling skal bildet være mindre støyete og mer følsomt.

Noe av det viktigste for de ekte entusiastene er muligheten for å manuell justering av innstillinger, for å oppnå den ultimate bildekvaliteten. XL2 gir selvsagt brukeren full kontroll over alle innstillingene.

Optikken er utskiftbar, og det er i utgangspunktet 20x optisk zoom. Kameraet har også optisk bildestabilisator, som forsterkes ytterligere av noe som kalles Super Range-bildestabilisering, en funksjon som korrigerer vibrasjoner digitalt.

Canon har lagt til mange funksjoner og spesialeffekter som gir opptakene dine riktig filmfølelse. En Cinema-modus lar deg tilpasse svartnivået og manuelt angi nivået for skarphet, fargeforhold og så videre. Det er videre svært mange andre muligheter for å stille inn på diverse visuelle innstillinger. Det er til og med to dedikerte snarvei-knapper som gir rask tilgang til menyer. Du kan selv programmere disse knappene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.