Proffe bildeutskrifter til bunnpris

For bare 2,95 pr. bilde, kan du sende inn dine digitale bilder via Internett og få dem tilbake i posten. Dette er det desidert billigste alternativet for denne typen tjenester i Norge, og vi har kikket på resultatet.

Proffe bildeutskrifter til bunnpris
Publisert

Vi har tidligere skrevet om 7323">Reed Foto (nå Eurofoto), som har en lignende tjeneste. Etter at vi la ut denne artikkelen, har vi fått en mengde tips (blant annet fra Terje Slettebø) om konkurrenten Fotolabo som tilbyr dette billigere.

Fordelen med denne løsningen er åpenbar. Tenk deg selv: Du har vært på fisktetur med familien og ditt digitale kamera en søndag. Når du kommer hjem og har lastet ned bildene til PCen, klikker du på bildene du vil skrive ut og sender dem til en digital fotolab som skriver ut bildene og returnerer resultatet i posten.

Men hva med blekkskriveren? Er ikke den det beste virkemiddelet for å få ut slike utskrifter?

Det er flere grunner til at blekkskrivere foreløpig ikke er det beste valget. For det første må du kjøpe inn spesialpapir (som koster minst to kroner pr. stk. for den beste typen i 10 x 15 cm). For det andre må du tilpasse alle bildene og gjerne gjøre ulike justeringer før resultatet blir bra.

For å få ut 36 bilder bør du derfor beregne deg svært god tid hvis du skal bruke en blekkskriver. Med Fotolabo eller Eurofoto tar hele operasjonen deg et øyeblikk, og resultatet blir svært bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer