Proffere websider for alle

Nå lanserer Adobe programmet Imagestyler, som har en rekke funksjoner for å lage proffere websider uten å være spesialist. Hva sier du f.eks. til å lage fancy javascript-menyer uten å programmere en eneste linje?

Dette er noen av effektene du kan lage med Imagestyler 1.0.
Dette er noen av effektene du kan lage med Imagestyler 1.0. Vis mer
Publisert

Godt design på Internett er slett ikke enkelt, og dette programmet er ikke noen vidundermedisin som vil gjøre din sans for estetikk mer velutviklet. Det programmet imidlertid kan gjøre, er å hjelpe deg til å bruke mer avanserte effekter på en enkel måte, og til å gjøre store endringer på mange enkle sider mer effektivt.

Blant de viktigste egenskapene med Imagstyler 1.0 er:Interaktive JavaScript-effekter uten å skrive kode. F.eks. knapper som endrer fasong når du fører musen over.Endre designet på mange websider samtidigEtter at du har lagt effekter på et objekt, f.eks. en ny rammeeffekt på et bilde, kan du bytte ut innholdet med noe annet og beholde effekten og størrelsen.En rekke ulike effekter som kan brukes på tekst, bilder og andre objekterEn rekke ferdige design som du kan bruke som utgangspunkt for dine egne design

Programmet kan allerede nå lastes ned i betautgave fra Adobe. Den ferdige utgaven vil være tilgjengelig i oktober både for PC og Mac, og vil koste ca. 1.350 kroner (inkl. mva.). Programmet kommer da på engelsk, og det er uvisst om det vil blir oversatt til norsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer