Programmene som sparer minutter

Hvert eneste minutt du er på jobb kan du spare noen få sekunder. Her er fem programmer som gir deg sparte minutter hver eneste dag!(Publisert første gang i januar 2007)

Publisert
Sist oppdatert

Vi lever i en tid der arbeidsformen i større og større grad foregår foran en PC. Vi skriver dokumentasjon, setter opp budsjetter, lager presentasjoner, koder Java, redigerer bilder, slår opp i adressebøker, laster ned programvare, scanner dokumenter - ja, Gud vet hva vi ikke bruker PCen til i disse dager.

Uansett hvor kjapp du er på touchmedoten går det med mye unødvendig tid hver eneste dag, enten det er snakk om å navigere frem til en katalog på harddisken, skrive HTML-tagger til den store gullmedaljen eller for ikke å snakke om alle de små halvsekundene som går med til å lukke et nettleservindu, skrive navnet ditt eller lignende.

Derfor har vi laget en kort og grei oversikt over fem av de programmene som vi bruker i vårt daglige virke for å spare tid, og tro oss når vi sier at du fort kan spare fra fem til tredve minutter hver dag, avhengig av hva slags jobb du har. Selvsagt tar det litt tid å sette seg inn i de ulike programmene, men det er en lav investering i forhold til hvor mye du kan spare inn etter hvert. Og selvsagt er alle programmene gratis.

5. Post-it Software Notes Lite

Ah, de evinnelige gule lappene - i stedet for å klistre dem rundt på pulten, hvorfor ikke bare ha dem på skjermen? Dette programmet lager en ny gul lapp til deg med et tastetrykk, og den gule lappen blir liggende på skrivebordet (på PCen, altså) til du sletter den ("alltid øverst" er også en mulighet). Du kan også sette alarm hvis du trenger påminnelse - lettvint og elegant når du bare må skrible ned noe før du glemmer det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer