Programmer starter i Wordpad!

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har klart det utrolige, alle exe programmer starter nå som wordpad !!Jeg fikk inn noe reklame på pc'n som jeg prøvde å slette i utforsker.Dette lot seg ikke gjøre, så jeg prøvde å endre navnet, det lot seg heller ikke gjøre.Så høyreklikket jeg på exe filen og brukte "åpne i" og valgte word pad, MEN glemte å fjerne haken i boksen for: alltid åpne i dette programmet. Så nå åpner alle exe program på PCen i wordpad.Når jeg starter den på nytt så åpner 12 vinduer med wordpad.Prøver jeg å kjøre et spill så åpner wordpad.Utforskeren åpnes i wordpad.Legg til og fjern pogrammer åpner i wordpad.Systemgjenoppretting åpner i wordpad. Nesten alt åpnes i wordpad. Etter litt klunder klarte jeg å kjøre systemgjenppretting men det hjalp ikke.Jeg har bootet PCen fra winXP PCen og prøvd å legge windows inn på nytt, men det hjelper ikke. Er formatering eneste utvei ??

Hilsen Petter

Datadoktoren svarer

Hei,

Nå forstår jeg ikke helt hvordan du klarte å sette programmer til å bli åpnet i et program, men heldigvis slipper du å formatere disken din!

Det er enkelt å sette nye standardprogrammer til filtyper, og ikke alle vet at det er like enkelt å fjerne dem igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer