Programvare

Publisert

Styreprogramvaren som er samlet i et eget kontrollpanel, er spesiell, både når det gjelder design og funksjon. Vi ville foretrukket en litt mer standardisert variant, særlig fordi vi ikke er spesielt glad i lys tekst på mørk bakgrunn.

Det var også litt vrient å finne fram i alle mulighetene, dette kunne det også ha blitt jobbet mer med. Å følge konvensjonene med menyer og design i operativsystemet er alltid å foretrekke, framfor å finne på noe "bedre". I hvert fall fra brukerens synspunkt.

Derimot er de forskjellige redigeringsverktøyene langt bedre, selv om disse også er "dype" og har omfattende funksjoner.

Vi finner disse verktøyene i pakken:

Kontrollpanelet - for generell kontrollEffektkontroll - som velger effektinnstillinger på de forskjellige lydsignaleneEd!son Wave - redigeringsverktøy for lydfilerEd!son - redigeringsverktøy for synth-delenMicroWave PC - redigeringsverktøy for microWave

Sequencerprogrammet Cubasis AV følger også med, og denne versjonen kan håndtere 64 MIDI-kanaler og 8 lydspor.

Det er drivere for både MME, DirectX og ASIO.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer