Project Gotham Racing 2

Det er forskjellige typer bilspill, og ett kan ikke dekke alle behov. Project Gotham 2 vil heller ikke tilfredsstille dedikerte rallyfans, for eksempel, men det er det nærmeste vi kommer et komplett bilspill for tiden.

Project Gotham Racing 2
Publisert
Sist oppdatert

Mange likte det første Project Gotham-spillet, andre synes det var ujevnt. Vi synes selv det var morsomt nok, men ikke et spill vi ble sittende oppe hele natten for å spille. Dessverre er det nesten tilfellet med oppfølgeren, som er så vanedannende at det er nesten umulig å legge det fra seg. Spesielt hvis du har XBox Live.

PGR 2 tar oss til en lang rekke byer over hele verden, der vi skal delta i diverse løp med forskjellige bilklasser. Ikke spesielt revolusjonerende altså, det er tross alt et relativt vanlig bilspill vi snakker om her. Det er rett og slett måten det er gjennomført på som gjør det så utrolig bra.

Stil teller

Vi har for eksempel det allerede kjente Kudos-systemet, som altså er en belønning for stilfull kjøring. Kudos var til stede allerede i det forrige spillet (og den opprinnelige versjonen, Metropolis Street Racer, på Dreamcast), men nå er systemet blitt bearbeidet og fungerer bedre enn noensinne. Kort fortalt – du får Kudos-poeng ved å utføre stilige stunts som spektakulære forbikjøringer, hopp og sladding, og ved å kjøre korrekt, uten å krasje. Utfører du flere Kudos-bringende aktiviteter etter hverandre, kombineres de sammen og gir flere poeng. Og kjører du i veggen, mister du noen poeng, men ikke så mange som i det forrige spillet. Kudos-systemet er langt mer rettferdig enn tidligere, og spiller en mye større rolle. Kudos er nøkkelen til de feteste bilene, og sammenligningsgrunnlaget mot andre spillere på XBox Live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer