Prøv alle Windows 7-utgavene

TIPS: Har du kjøpt Windows 7 Basic, men ønsker å prøve Ultimate? Ikke noe problem. Her er oppskriften.

Prøv alle Windows 7-utgavene
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at alle Windows 7 installasjons-DVDene inneholder nøyaktig de samme filene? Og at det bare er en konfigurasjonsfil på 51 bytes som bestemmer hvilken versjon som skal installeres?

Vel, nå vet du i hvert fall det. Og du skal straks få vite hvordan du kan slette den aktuelle filen, slik at du kan installere hvilken som helst Windows 7-versjon på PC-en din.

Det er faktisk også fullt lovlig å gjøre det, men husk at du kun får lov til å evaluere disse ulisensierte versjonene i 30 dager. Deretter er det slutt. Vel, med mindre du kjenner til dette trikset. Da kan du for eksempel nyte Windows 7 Ultimate Edition i inntil fire måneder - helt gratis.

(fortsetter under bildet)Windows 7 Ultimate Edition byr på et hav av ekstra muligheter og bedre grensesnitt i forhold til de enkleste utgavene av operativsystemet.

En enkelt fil er nøkkelen

Den store hemmeligheten heter ei.cfg, og er en konfigurasjonsfil som ligger i mappen SOURCES på Windows 7-plata. Hvis du sletter den, vil du få spørsmål om hvilken versjon du ønsker å installere når du kjører installasjonsprogrammet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer