Xbox Game Pass

Prøv spill før du kjøper

Microsoft girer opp satsingen på Xbox Game Pass og Xbox Cloud Gaming.

XBOX GAME PASS: I forkant av årets Xbox+Bethesda-show slipper Microsoft en rekke Game Pass- og xCloud-nyheter. Foto Ina Fassbender/AFP/NTB
XBOX GAME PASS: I forkant av årets Xbox+Bethesda-show slipper Microsoft en rekke Game Pass- og xCloud-nyheter. Foto Ina Fassbender/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn to dager til Xbox’ store E3-show som blir selskapets første etter oppkjøpet av spillgiganten Bethesda, og selskapet har tydeligvis så store planer for søndag at de slipper noen nyheter allerede nå.

Spillnyhetene må du likevel vente litt på, for i denne runden handler det om Xbox Game Pass og Xbox Cloud Gaming, kanskje mer kjent som xCloud.

Strøm spillet på Xbox

Blant de større nyhetene er at Xbox-spillere snart kan prøve Game Pass-spill før de eventuelt laster det ned. Seinere i år blir Xbox Cloud Gaming tilgjengelig på Xbox slik at du ikke behøver å laste ned spillet for å spille det.

Kjekt hvis du bare vil teste et spill for å se om det er noe for deg før du kjøper, og du slipper også å vente kanskje flere timer for å laste ned spill via Game Pass-abonnementet.

– Seinere i år legger vi til skyspilling i Xbox-appen på PC og det integreres i vår spillopplevelse, for å gi flere muligheter slik som prøv før du laster ned, sier Kareem Choudry, sjef for skyspilling i Microsoft, i et innlegg på Xbox Wire-bloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer