Test av Lenovo Yoga Book C930

Prøver igjen, men lykkes ikke nå heller

Men Lenovo Yoga Book er bedre enn forgjengeren.

YOGA BOOK: To år brukte Lenovo på å lansere en ny Yoga Book. Mye er forbedret, men er det nok? Foto: Martin Kynningsrud Størbu
YOGA BOOK: To år brukte Lenovo på å lansere en ny Yoga Book. Mye er forbedret, men er det nok? Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de seneste årene er det mange selskaper som har forsøkt å gjenoppfinne PC-en for å vekke et synkende marked. Best har kanskje Microsoft vært. De traff ikke på første forsøk, men Surface Pro fra 2012 markerte starten på en flom av hybridmaskiner, mens Surface Book er noe av det alle heftigste man får tak i i laptopmarkedet.

HP forsøkte seg nylig med Folio Spectre, en unik bærbar PC utformet i lær. En veldig spesiell PC som vi håper HP bygger videre på. Lenovo har også lansert PC-er med ulike formfaktorer og har nok hatt størst suksess med Yoga-serien.

Under IFA-messen i Berlin i 2016 så Yoga Book dagens lys. Dette var en ny type PC hvis tastatur var byttet ut med en kapasitiv berøringsplate med et virtuelt tastatur. Vi var ikke helt overbeviste og trillet terningkast tre.

Dette er nytt

Nå er Lenovo tilbake med en ny Yoga Book (modellnummer (C930) med flere nyheter. Den kapasitive skjermen er byttet ut med en e-ink-skjerm, prosessoren er nå en kraftigere Core i5 fra Intel, skjermen er større med 10,8 mot 10,1 tommer og den har lagringsplass på opptil 256 GB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer