PS Data 2003-09

Ingen PC-leverandør har fått utmerkelsen "Beste PC-tilbud" flere ganger enn PS Data. Og de skuffer heller ikke i september.

Publisert

I likhet med Komplett.no har PS Data satt seg som mål å tilfredsstille gruppen av brukere som ønsker det aller heftigste med hensyn til spillmuligheter. Gledelig at PS, i tillegg til et lynraskt grafikkort, leverer en skjerm som klarer flimmerfritt bilde i høyeste oppløsning (1600 x 1200 punkter).

Men PCen står heller ikke tilbake når andre oppgaver skal løses. Prosessoren er like kjapp som de fleste andre i oversikten, minnet er like stort, og harddisken likeså. Sistnevnte er i tillegg meget rask, WD kommer nesten alltid ut blant de beste i våre tester, både med hensyn til skrive- og lesehastigheter. Har du ekstrautstyr som skriver, skanner osv? Da har du hele 8 USB 2.0-porter å velge mellom. SerialATA og RAID-kontroller får du også.

PS Data fortjener også honnør for at de leverer med en DVD-brenner som takler både DVD+R(W) og DVD-R(W). Da slipper du å lure på hvilke plater du skal kjøpe i butikken.

Hva er det så vi savner? Nesten ingenting. Forresten, et ISDN-kort eller modem er det nok en del som ville ha satt pris på, men dette er altså ekstrautstyr. Firewire-porten glimrer også med sitt fravær. Synd, skal du redigere video fra DV-kameraet ditt får du dermed en liten ekstrakostnad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer