PS Data 2003-09

Ingen PC-leverandør har fått utmerkelsen "Beste PC-tilbud" flere ganger enn PS Data. Og de skuffer heller ikke i september.

Publisert
PS Data 2003-09

I likhet med Komplett.no har PS Data satt seg som mål å tilfredsstille gruppen av brukere som ønsker det aller heftigste med hensyn til spillmuligheter. Gledelig at PS, i tillegg til et lynraskt grafikkort, leverer en skjerm som klarer flimmerfritt bilde i høyeste oppløsning (1600 x 1200 punkter).

Men PCen står heller ikke tilbake når andre oppgaver skal løses. Prosessoren er like kjapp som de fleste andre i oversikten, minnet er like stort, og harddisken likeså. Sistnevnte er i tillegg meget rask, WD kommer nesten alltid ut blant de beste i våre tester, både med hensyn til skrive- og lesehastigheter. Har du ekstrautstyr som skriver, skanner osv? Da har du hele 8 USB 2.0-porter å velge mellom. SerialATA og RAID-kontroller får du også.

PS Data fortjener også honnør for at de leverer med en DVD-brenner som takler både DVD+R(W) og DVD-R(W). Da slipper du å lure på hvilke plater du skal kjøpe i butikken.

Hva er det så vi savner? Nesten ingenting. Forresten, et ISDN-kort eller modem er det nok en del som ville ha satt pris på, men dette er altså ekstrautstyr. Firewire-porten glimrer også med sitt fravær. Synd, skal du redigere video fra DV-kameraet ditt får du dermed en liten ekstrakostnad.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer