PS Data 2003-10

I september var det PS Data som hadde det beste tilbudet for deg som var ute etter rå ytelse under "alle" forhold. Klarer de å følge opp i oktober?

Publisert

Det har ennå ikke forekommet at PS Data har blitt utklasset av de andre tilbudene i oversikten, og PC-tilbudet denne gangen er dessuten strået vassere enn forrige gang. Prosessorhastigheten er litt høyere, PCen har fått støtte for GB Lan og grafikkminnet er doblet, men aller mest glede får du av 2 stk FireWire-porter til eksterne tilkoblinger og videoredigering, samt trådløst tastatur og mus.

Generelt er PCen toppspesifisert, og kun raske komponeneter er valgt. Oppgraderingsvennlighet er også i toppklassen, og du får hele 8 USB2.0-porter for tilkobling av eksternt utstyr. DVD-brenneren takler både -RW og +RW plater.

PCen leveres med Microsoft Works, en programpakke bestående av tekstbehandler, regneark og andre kontorprogrammer.

PS Data regner med rask leveringstid, og du slipper å betale frakt dersom du angrer deg innen 14 dager etter kjøpet, eller ved reklamasjon. Dessuten får du gratis support så lenge du bruker PCen. Ikke verst!

Etter å ha saumfart spesifikasjonene har vi bare funnet en enkel ting å bemerke i negativ forstand; PCen leveres uten modem/ISDN-kort til denne prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer