PS Data 2003-10

I september var det PS Data som hadde det beste tilbudet for deg som var ute etter rå ytelse under "alle" forhold. Klarer de å følge opp i oktober?

Publisert
PS Data 2003-10

Det har ennå ikke forekommet at PS Data har blitt utklasset av de andre tilbudene i oversikten, og PC-tilbudet denne gangen er dessuten strået vassere enn forrige gang. Prosessorhastigheten er litt høyere, PCen har fått støtte for GB Lan og grafikkminnet er doblet, men aller mest glede får du av 2 stk FireWire-porter til eksterne tilkoblinger og videoredigering, samt trådløst tastatur og mus.

Generelt er PCen toppspesifisert, og kun raske komponeneter er valgt. Oppgraderingsvennlighet er også i toppklassen, og du får hele 8 USB2.0-porter for tilkobling av eksternt utstyr. DVD-brenneren takler både -RW og +RW plater.

PCen leveres med Microsoft Works, en programpakke bestående av tekstbehandler, regneark og andre kontorprogrammer.

PS Data regner med rask leveringstid, og du slipper å betale frakt dersom du angrer deg innen 14 dager etter kjøpet, eller ved reklamasjon. Dessuten får du gratis support så lenge du bruker PCen. Ikke verst!

PS Data 2003-10

Etter å ha saumfart spesifikasjonene har vi bare funnet en enkel ting å bemerke i negativ forstand;
PCen leveres uten modem/ISDN-kort til denne prisen.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer