PS Data 2003-11

PS Data kan også i november tilby en meget gunstig PC-pakke. Det kom ikke som noen overraskelse på oss.

Publisert
PS Data 2003-11

PS Data har konvertert fra Via-basert hovedkort til nForce2 denne gangen, og har brukt samme hovedkort som sitter i tre av våre laboratorie-PCer. Disse er vi meget godt fornøyd med.

November-PCen er kraftig og godt utstyrt, og byr på mange fremtidsrettede løsninger - deriblant støtte for gigabit LAN og SerialATA. Støtte for RAID er også noe flere og flere setter pris på.

Morsomt at du også får med leser for de fleste minnekorttypene, samt trådløst tastatur og mus. Du får også ISDN-kort/modem inkludert i prisen, og dette utgjør egentlig den største forskjellen fra forrige måned.

Du får med programvare som hjelper deg å komme i gang med bruken av PCen, og trenger du hjelp, får du adgang til fri support i hele PCens levetid.

Alt i alt en kraftig og velutstyrt PC med gode utbyggingsmuligheter. Denne PCen kan du regne med å få glede av lenge.

Det er i det hele tatt vanskelig å finne noe å trekke ved dette tilbudet. Så spørs det bare om det holder mot de andre toppkandidatene...

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer