PS Data 2004-01

PC-tilbudene fra PS Data har vært våre favoritter flere ganger enn noen andre. Hva kan de by på i januar 2004?

Publisert
PS Data 2004-01

PS Data har vært blant de største pådriverne når det gjelder å presse marginer. Denne måneden byr de på en Nforce2-basert PC, og et hovedkort vi selv har brukt i flere av PCene i testlabben vår. Vi har bare gode erfaringer med dette. Det støtter to nettverk (!), SerialATA og RAID. 6 USB2.0-porter og 2 Firewire-porter kommer godt med når du skal koble til eksternt utstyr.

OPPDATERT 16/1: PS Data har byttet ut dette hovedkortet med MSI K7N2 Delta-ILSR, som gir tilnærmet samme funksjonalitet.

PCen har for øvrig 512 MB minne og en DVD-brenner som tar både + og - plater. I tillegg vil grafikkløsningen garantert tiltale dem av oss som er spillesugne. Ytelsen til Radeon 9600-kortene er generelt meget høy i 3D, og kortet i PS Data-PCen har både VGA og DVI-utgang.

Du får også en fin programpakke med PCen, som inkluderer Microsoft Works (tekstbehandler, regneark mm).

Skulle du angre kjøpet, kan du returnere PCen uten å betale frakt. Ikke verst!

Men er det ikke noe å trekke? Det måtte være at harddisken er på 80 GB, som er langt mindre enn de fleste andre i oversikten, og at skjermen bare er på 17". Den klarer heller ikke flimmerfritt bilde i oppløsninger høyere enn 1024 x 768.

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer