PS Data 2004-02

Den gamle kjempen PS Data byr denne gangen på en PC som er kraftig forbedret på flere områder i forhold til januar-PCen. Er det nok til å hamle opp mot de aller beste?

Publisert

PS Data har denne gangen brukt et praktisk sort kabinett med lyd, mic og 2 USB-porter i fronten - for øvrig det Hardware-butikken har benyttet. Hovedkortet har bra med utbyggingsmuligheter, støtter RAID, SerialATA, og har dessuten hele 8 USB2.0-porter. Bra! Firewire-porter får du derimot ikke uten å installere tilleggskort.

For øvrig får du en rask og meget romslig 160 GB harddisk fra Samsung - og en av de mest solgte DVD-brennerne gjennom tidene; ND1300 fra Nec. Denne brenner både + og - plater, og makshastigheten er 4x. Den er litt tregere på brenning av CDR/CDRW enn de fleste andre i oversikten.

Prosessoren er en Athlon XP2600+ fra AMD. Ingen sinke, selv om flere byr på litt raskere prosessorer denne gangen. PCen leveres dessuten med et grafikkort som ligger litt bak de raskeste på 3D-applikasjoner og spill, men vår påstand er at den er rask nok for de aller fleste av oss.

PCen leveres ellers med programvare som hjelper deg med å komme i gang, deriblant Works 7.0 fra Microsoft (regneark, tekstbehandling mm). Bra!

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer