PS Data 2004-02

Den gamle kjempen PS Data byr denne gangen på en PC som er kraftig forbedret på flere områder i forhold til januar-PCen. Er det nok til å hamle opp mot de aller beste?

Publisert
PS Data 2004-02

PS Data har denne gangen brukt et praktisk sort kabinett med lyd, mic og 2 USB-porter i fronten - for øvrig det Hardware-butikken har benyttet. Hovedkortet har bra med utbyggingsmuligheter, støtter RAID, SerialATA, og har dessuten hele 8 USB2.0-porter. Bra! Firewire-porter får du derimot ikke uten å installere tilleggskort.

For øvrig får du en rask og meget romslig 160 GB harddisk fra Samsung - og en av de mest solgte DVD-brennerne gjennom tidene; ND1300 fra Nec. Denne brenner både + og - plater, og makshastigheten er 4x. Den er litt tregere på brenning av CDR/CDRW enn de fleste andre i oversikten.

Prosessoren er en Athlon XP2600+ fra AMD. Ingen sinke, selv om flere byr på litt raskere prosessorer denne gangen. PCen leveres dessuten med et grafikkort som ligger litt bak de raskeste på 3D-applikasjoner og spill, men vår påstand er at den er rask nok for de aller fleste av oss.

PCen leveres ellers med programvare som hjelper deg med å komme i gang, deriblant Works 7.0 fra Microsoft (regneark, tekstbehandling mm). Bra!

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i februar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer