PS Data 2004-03

PS Data har ligget litt lavere i terrenget enn vanlig i oversiktene våre så langt i 2004. Hva med mars-tilbudet?

Publisert
PS Data 2004-03

Også PS Data har tenkt design denne gangen, og PCen deres har et tidsriktig utseende i sort og sølv. Hovedkortet er nForce2-basert, og støtter de nyeste 32-bits Athlon-prosessorene med 400 MHz FSB.

Prosessoren som sitter i denne PCen er en XP2600+ med 333 MHz FSB, og er litt tregere enn hos de argeste konkurrentene. For øvrig sitter det 512 MB minne i den, en svært stillegående 160 GB Samsung-disk, og en Nec ND1300A DVD-brenner. Sistnevnte er litt tregere på brenning av CDR(W) enn de fleste andre i denne oversikten.

For øvrig er det lite å si på tilbudet. Her støttes både SerialATA og RAID, og på grafikkortet sitter den meget kraftige Radeon 9600-brikken og 128 MB minne. Denne holder i massevis til fin flyt i de fleste nye spillene i oppløsningen 1280 x 1024, som er det skjermen tåler.

Hovedkortet støtter dessuten superraskt gigabit nettverkstilkobling der dette er tilgjengelig, og PCen kan faktisk kobles til to adskilte nettverk - samtidig!

Programpakken er en av de beste i oversikten, med Windows XP Home Edition, og blant annet Microsoft Works (kontorprogrammer) Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm).

Velger du denne PCen, kan vi legge til at den selges for 8395 kroner med 19" CRT-skjerm, og 6.995 kroner uten skjerm i det hele tatt.

<Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i mars 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer