PS Data 2004-04

PS Data var tidligere en gjenganger på "Vårt PC-valg"-siden, men har i det siste måttet tåle tung konkurranse, blant annet fra flere nykommere. Hva med bidraget denne gangen?

Publisert
PS Data 2004-04

PCen fra PS Data har et bra design i sort og grått, med tidskriktig smal kant rundt LCD-skjermen. Hovedkortet bruker nForce2 Ultra 400-brikkesett, og prosessoren i PCen er en Athlon XP 2800+ fra AMD. Du finner raskere prosessorer i oversikten, men denne yter godt i de aller fleste situasjoner.

Vi merker oss at hovedkortet har støtte for både SerialATA og RAID, dobbelt nettverk (!), Gigabit LAN, og har 5 ledige PCI-spor for videre utbygging. Her finnes også 6 USB-porter (hvorav 2 i front), samt 3 Firewire-porter. Overbevisende!

Men de gode egenskapene slutter ikke her. PS Data har nemlig utstyrt PCen med en romslig og rask harddisk på 200 GB fra Western Digital, og en fin 8x DVD-brenner som støtter "alt" av formater, inkludert DVD-RAM.

Grafikkløsningen er også meget bra, kortet fra Connect3D bruker den populære Radeon 9600-brikken (SE). I praksis betyr det meget god ytelse i så å si alt som er av spill på markedet, i hvert fall i oppløsningen 1280 x 1024, som LCD-skjermen tåler. Men i likhet med de fleste andre i oversikten, oppgir ikke PS Data hvilken skjerm de gir med PCen. Skjermen på bildet kan se ut til å være fra Samsung, som regnes som en kvalitetsprodusent.

PCen leveres med Windows XP home edition, og du får en fin programpakke med - bestående av Works 7.0 (kontorsuite), DVD-brenne/avspillingsprogrammer og sikkerhetsprogrammer fra Norton.

Pris uten skjerm: 7495 kroner inkl mva. Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 8.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer