PS Data 2004-04

PS Data var tidligere en gjenganger på "Vårt PC-valg"-siden, men har i det siste måttet tåle tung konkurranse, blant annet fra flere nykommere. Hva med bidraget denne gangen?

Publisert

PCen fra PS Data har et bra design i sort og grått, med tidskriktig smal kant rundt LCD-skjermen. Hovedkortet bruker nForce2 Ultra 400-brikkesett, og prosessoren i PCen er en Athlon XP 2800+ fra AMD. Du finner raskere prosessorer i oversikten, men denne yter godt i de aller fleste situasjoner.

Vi merker oss at hovedkortet har støtte for både SerialATA og RAID, dobbelt nettverk (!), Gigabit LAN, og har 5 ledige PCI-spor for videre utbygging. Her finnes også 6 USB-porter (hvorav 2 i front), samt 3 Firewire-porter. Overbevisende!

Men de gode egenskapene slutter ikke her. PS Data har nemlig utstyrt PCen med en romslig og rask harddisk på 200 GB fra Western Digital, og en fin 8x DVD-brenner som støtter "alt" av formater, inkludert DVD-RAM.

Grafikkløsningen er også meget bra, kortet fra Connect3D bruker den populære Radeon 9600-brikken (SE). I praksis betyr det meget god ytelse i så å si alt som er av spill på markedet, i hvert fall i oppløsningen 1280 x 1024, som LCD-skjermen tåler. Men i likhet med de fleste andre i oversikten, oppgir ikke PS Data hvilken skjerm de gir med PCen. Skjermen på bildet kan se ut til å være fra Samsung, som regnes som en kvalitetsprodusent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer