PS Data 2004-06

Det er ikke mange som matcher PS Data sin vinner-statistikk i PC-oversikten vår. En av landets mest rutinerte PC-produsenter byr også denne gangen på en fin pakke!

Publisert

Sort og sølv er populært, og PCen fra PS Data har absolutt en bra design. Skjermen matcher kabinettet, mens tastaturet og musen ser ut til å være i mer standard lysegrå utførelse.

Sammen med PCutstyr.no er PS Data den eneste leverandøren som fortsatt sverger til 32 bits Athlon-prosessor denne gangen. Denne er svært kraftig (XP3200+), men prosessortypen har nok nådd middagshøyden, og de fleste andre leverandørene har satset på 64-bits løsninger denne gangen (til tross for at verken Windows eller særlig mange programmer utnytter fordelene foreløpig).

Prosessoren sitter på et meget avansert hovedkort, basert på populære nForce2 Ultra 400-brikkesettet med både RAID-kontroller og støtte for SerialATA. Videre får du 6 USB-porter og 2 Firewire-porter, Gb LAN og støtte for 2 adskilte nettverk! Isolert sett kanskje det hovedkortet med flest muligheter, ser vi bort fra mangelen på 64-bits støtte.

Harddisken er det Western Digital som har laget, og den er både kjapp og romslig. Det er en vanlig IDE-disk, og kapasiteten er på 200 GB. At PCen leveres med en DVD-brenner som både skriver begge formater (+ og -) og i tillegg støtter de nye 8,5 GB-platene er dessuten svært bra! Vanlig diskettstasjon får du også, men ikke leser for minnekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.