PS Data 2004-09

PS Data har ikke bare vunnet oversikten en rekke ganger, de er dessuten kanskje den leverandøren vi får minst negative tilbakemeldinger på fra dere lesere. Her er september-tilbudet fra sørlendingene.

Publisert

Sort og sølv er populært, og PCen fra PS Data har absolutt en bra design. Skjermen matcher kabinettet, mens tastaturet og musen ser ut til å være i mer standard lysegrå utførelse. Du finner 2 USB-porter samt lyd inn/ut i fronten på kabinettet.

På innsiden har også PS Data konvertert til 64-bits teknologi denne måneden. Hovedkortet er bygd rundt det nye nForce3-brikkesettet fra Nvidia, som allerede har rukket å få meget gode skussmål i uavhengige tester. Brikkesettet har blant annet integrert brannmur, og utnytter mulighetene som ligger i denne 64-bits arkitekturen, blant annet med hensyn til regulering av klokkefrekvens, meget bra. Arbeidsminnet er på 512 MB, i likhet med de fleste andre i denne oversikten.

Harddisken er mindre enn hos flere av konkurrentene, men 160 GB-disken fra Western Digital er til gjengjeld av den kjappe typen. Kommunikasjon mot PCen skjer via SerialATA-grensesnittet. Du kan også koble harddisker i et RAID-oppsett. Diskettstasjon får du også.

DVD-brenneren er rimelig rask, og støtter samtidig de nye tolags-platene som gir nærmest dobbel kapasitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer