PS Data 2004-11

November-tilbudet fra PS Data har blant annet en imponerende kraftig prosessor og supportordning.

Publisert

PS Data har satset på kvalitetskabinett fra Chieftec denne gangen. Dette har en bra design, er tungt og solid, og har blant annet 2 USB-porter og 1 Firewire-port i fronten. For øvrig har PCen totalt 8 USB-porter og 3 Firewire. Meget bra.

Hovedkortet er meget avansert, og har faktisk innebygd brannmur i maskinvare. Det har også RAID- og SerialATA-støtte, og byr på godt med utbyggingsmuligheter. Socket 754-hovedkort erstattes nå av Socket 939, som blant annet kan by på bedre minneytelse (ved bruk av to minnebrikker), og som kommer til å støtte enda raskere prosessorer i fremtiden. Det betyr i klartekst at det finnes mer fremtidsrettede hovedkort på markedet.

Forvent høy ytelse

Athlon 64-prosessoren i denne maskinen er det ingen som slår i november-oversikten. Den, sammen med blant annet en meget rask 200 GB serialATA-harddisk fra Western Digital, gjør at du kan forvente meget høy ytelse dersom du velger denne PCen.

Grafikkortet er en LE-versjon basert på FX5700-brikken fra nVidia, og denne sørger for grei spillytelse i "normale" oppløsninger i nye spill. PCen er for øvrig utstyrt med en rask og god DVD-brenner fra NEC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.