PS Data 2005-03

For en tid tilbake vant PS Data annenhver kåring her på DinSide Data. Siden har de ligget lavere i terrenget. Hva med mars/april 2005?

Publisert

PS Data har pakket inn PCen sin i et solid sort/grått kabinett fra Aopen (avviker fra bildet), med stillegående strømforsyning og Firewire (ikke aktiv), USB og lydtilkoblinger i fronten.

Hovedkortet er av typen S754, og benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; nForce4. En god løsning, men merk at Socket 754 allerede er avløst av Socket 939. Kortet byr likevel på støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

PCen har godt med USB-porter, men ingen Firewire-porter. Det er kun denne og PCen fra Total Data som ikke har Firewire. Til gjengjeld smeller PS Data til med trådløst nettverkskort, som eneste denne gangen!

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3000+. Litt tregere enn de fleste andre, uten at du nødvendigvis vil oppleve denne forskjellen i praksis. Den vil uansett sørge for god ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Men når den kombineres med halvparten så mye minne som i de fleste andre i denne oversikten, vil det nødvendigvis hende i ny og ne at ytelsen vil ligge noe bak de beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer