PS2-spill blir nedlastbare?

Gamle klassikere kan bli tilgjengelig online.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første Playstation 3-modellen, den som var utstyrt med en 60 GB harddisk, hadde en ekstrafunksjonalitet som svært mange satte pris på. Den lot deg nemlig spille gamle PS2-spill. Etter hvert som konsollen kom i nye utgaver, og senest i høst med slim-versjonen, var denne funksjonaliteten tatt bort.

DinSide Data har vært i kontakt med butikkjeden GameStop, som blant annet har spesialisert seg på salg av brukte spillkonsoller. Her får vi bekreftet vår mistanke om at den originale 60 GB-utgaven er et populært objekt på bruktmarkedet, som ofte prises høyt.

PS3 Slim - bråker den mindre?

Tilpassede versjoner

Nå kan det imidlertid se ut til at PS2-tilhengere blir tilfredsstilt likevel, i hvert fall på en måte. Det er nemlig ikke snakk om støtte for platene, men konverterte titler i nedlastbar form, tilpasset PS3.

I følge det tyske magasinet WinFuture planlegger Sony å tilby populære PS2-titler som nedlastbare spill gjennom sin Playstation Network-satsning.

Dette skal ha kommet fram i et hemmelig dokument som havnet på avveie etter et møte mellom Sony og Sega i august, hevder WinFuture.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer