PS4 og Xbox One: Dette har vært høydepunktene

De to konsollene har gitt oss utrolig mye glede. Nå skal de snart erstattes, og vi ser oss tilbake.

PS4 OG XBOX ONE: Det har vært en innholdsrik spillgenerasjon, enten du spiller på PS4 eller Xbox One, eller kanskje begge. Foto: Pixabay
PS4 OG XBOX ONE: Det har vært en innholdsrik spillgenerasjon, enten du spiller på PS4 eller Xbox One, eller kanskje begge. Foto: Pixabay Vis mer
Publisert

En ny konsollgenerasjon – den åttende i rekken – går mot slutten og i høst avløses PlayStation 4 og Xbox One av henholdsvis PlayStation 5 og Xbox Series X.

Det har vært en ganske innholdsrik generasjon og blant høydepunktene finner vi kryssplattformspilling, VR-spilling, Battle Royale-farsotten og spennende abonnementstjenester. Og selvsagt en haug av gode spill, da.

Under trekker vi frem det som i våre øyne har vært det beste med denne konsollgenerasjonen.

PS. Vi har valgt å ikke ta Nintendo Switch, som også er en del av denne spillgenerasjonen, fordi det er PS5 og Xbox Series X som lanseres i høst. Vi tar for oss Switch-høydepunktene når det nærmer seg lansering av «Switch 2».

1. Battle Royale

Lik det eller ei, men Battle Royale-spillene har tatt spillverden med storm de seneste årene. «PlayerUnknown’s Battlegrounds». eller bare PUBG, var det som på en måte starter det, men «Fortnite» er per nå det mest populære.

Spillerne har også flokket til «Apex Legends» og «Warzone» i nyeste «Call of Duty».

Oppskriften på Battle Royale-spillene er den samme: Du, alene eller på et lag med andre, hopper ut av et fly og velger hvor dere vil lande i en gigantisk verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer