Psion Revo: Lettvekter med ny vri

Psion nærmest svever inn på PDA-markedet med sin nylanserte Revo, som kommer til Norge like etter nyttår. Den lille maskinen veier kun 200 gram, men omfanget av nyttige hjelpemidler er imponerende stort.

Psion Revo: Lettvekter med ny vri
Publisert

Psion er hovedkonkurrenten til PDAer basert på Microsofts Windows CE og Palm OS. Mange bruker denne PDAen fordi den har et komplett tastatur i stedet for pennbasert innskrift. Snart lanserer Psion enda en modell i serien her til lands, og den har fått navnet Revo.

Denne modellen er svært liten, og hvis du tar frem en linjal og måler 157 x 79 x 18 mm, så ser du at det ikke er store greiene vi snakker om.

Og tallene for prosessor og minne er heller kanskje ikke av de største, men likevel vil denne PDAen antageligvis kunne dekke de fleste av dine behov.

Under topplokket

Inni Revo finner du en 36 MHz ARM 710 prosessor, hvilket gir deg den samme hastigheten som med Psion Series 5 mx.

Internminnet er på 8 MB, og i følge Psion gir dette plass til tusenvis av adresser, ti år med avtaler, samt alle de notatene, listene og huskelappene du noen gang vil lagre. De innebygde applikasjonene er lagret på 8 MB ROM.

Sansene tilfredsstilles

Revo har en monokrom skjerm med 480 x 160 bildepunkter, hvor punktstørrelsen er 0,24 mm. Skjermens bakgrunn skal være laget slik at du får et skjermbilde med stor kontrast, hvilket skal gjøre det enklere å bruke PDAen i alle lysforhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer