PS.no 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.PS.no har denne omgangens siste tilbud. De har i likhet med Datakjeden, Komplett, Multicom og Netshop gått for en "Wolfdale"-prosessor, men litt lavere klokket - E8200 går på 2,67 GHz mot 3,0 GHz (E8400) som vi finner på de andre nevnte tilbudene. PS.no går også for "kun" 2 GB PC6400-minne, riktignok med litt lavere timings (4-4-4-12) enn de fleste andre.

Ellers har vi ingenting å klage på. Hovedkortet Asus P5K er det samme som Komplett kjører i sitt tilbud og har nesten alt du kan ønske deg.

Skjerm og grafikkort (8800 GT 512 MB) er også fra Asus, høyttalersettet X230 fra Logitech ser potent ut og maskinen kommer dessuten med 802.11n trådløst nettverkskort.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer