PS.no 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.
PS.no serverer et helt greit tilbud, men det er heller ikke noe her som får oss i ekstra godt humør. Asus-hovedkortet har et P35-brikkesett som både er stabilt og godt, men det finnes ferskere biffer på markedet. Det samme gjelder for den klassiske firekjerneren Q6600. Den har solgt i bøtter og spann, men det er likevel forrige generasjon.

Skjermen på 20-tommer er også blant de minste, og en GeForce 9600 GT imponerer heller ingen i dette selskapet. Så da hjelper det ikke helt med trådløst nett, 1 TB lagringsplass og 4 GB RAM, siden vi også finner dette hos de flere av de andre tilbudene.

PS.no 2008-07

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer