PSP detaljer klare

Sony slår tilbake mot spekulasjonene, og frigir detaljer om pris og batterilevetid på sin lekre PSP. Her kan du også lese hvilke spill som kommer!

PSP detaljer klare
Publisert
Sist oppdatert

Den håndholdte PlayStation 2, PSP, har uten tvil fått mye positiv oppmerksomhet takket være sin flotte design, skjerm, nydelig grafikk og mange muligheter. Men mange har også utrykt tvil om hvor vellykket maskinen kom til å bli - pris, batterilevetid og tilgjengelighet har vært flittig diskutert de siste månedene, uten at Sony kom med offisielle uttalelser rundt dette. De siste ryktene fortalte til og med at PSP kom til å bli kraftig utsatt til et godt stykke uti neste år.

Heldigvis er ikke dette tilfellet. Riktignok har Sony enda til gode å komme med informasjon om konsollens amerikanske og europeiske lansering, men nå er i alle fall de japanske detaljene klare.

Først og fremst, PSP kommer i Japan i år, nærmere bestemt 12 desember. Det betyr at det er ingen grunn til å frykte at lanseringsdatoen i Europa blir utsatt, og vi regner fremdeles med å se maskinen i våre butikker til våren. I Japan vil prisen tilsvare ca. 1.200 norske kroner, men konsollen vil nok bli en god del dyrere her hjemme.

Når det gjelder batterilevetiden, skal den være på mellom fire og seks timer for spilling, og fire og fem timer for avspilling av film fra UMD-diskene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer