PSP som kontor-maskin?

RYKTER: En lekket programvareoppdatering kan muligens avsløre litt om Sonys planer for PSP. Det hintes om mange nye funksjoner, men vil vi egentlig ha dem?

Publisert
Sist oppdatert

Sony PSP er allerede en multifunksjonsmaskin. I tillegg til spill, som naturligvis er hovedformålet, kan den spille film fra UMD-disken og minnekortet, musikk og vise frem bilder. Maskinen er også enkel å oppgradere med ny programvare, og en nylig lekkasje forteller litt om hvilke ekstramuligheter PSPen muligens kommer til å få i fremtiden.

Det er en konfigurasjonsfil som nylig dukket opp på Sonys nettsteder som er kilden til ryktene. Filen inneholder referanser til nye funksjoner som e-post, internettleser, teksbehandlingsprogram, kalkulator og andre applikasjoner. Filen installerer ikke disse funksjonene, bare refererer til dem. Og ikke nok med det - Sony fraråder på det sterkeste å legge inn filen, da den mest sannsynlig vil ødelegge PSPen. Samtidig bekrefter selskapet at filen er genuin, og det betyr jo at disse funksjonene faktisk blir jobbet med.

Det er et spennende konsept. PSP har tross alt innebygd støtte for WLAN, og kobler seg smertefritt opp mot trådløse tilgangspunkter. Det er da ingenting i veien for at en nettleser ville fungert på enheten, eller at vi skal kunne lese e-posten vår. Enkel tekstbehandling kunne også vært mulig, hva med for eksempel et tastatur som kobles til via USB-porten?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer