Pure Avanti

iPod-stereo, FM, DAB, nettradio - vet du ikke helt hva du vil ha? Da bør du sjekke ut denne boksen.

Pure Avanti
Publisert
Sist oppdatert

Radiotilbudet har etter hvert blitt ganske omfattende, du kan velge mellom FM, DAB og nettradio etter humør og hvor du befinner deg. Her ligger også litt av problemet - det er forskjellige apparat som håndterer disse, som regel.

Denne regelen gjelder ikke for Pure Avanti, som er en radio som kan behandle det meste av aktuelle signaler.

I tillegg til det som sendes over eteren støtter den også nettbaserte og tilkoblede lydkilder, så de fleste skulle kunne finne et knippe som passer.

Her er lydkildene du kan høre:

FM radioDAB radioNettradio "The Lounge" (internett via WLAN 802.11b/g)Mediespiller for lokalt nettverk (WLAN)iPod dokkAux inn på stereo minijack

I tillegg har den automatisk klokke, alarmfunksjon med stor snooze-knapp og timer for å slå seg selv av.

Les også: En norsk super-radio

Kraftig forsterker?

Det oppgis at radioen har 75 watt RMS totaleffekt, noe som høres svært mye ut. Volumet er uansett tilstrekkelig for å spille noe over behagelig høyt i de fleste vanlige oppholdsrom, men noe overdøvende lydtrykk av typen umiddelbar utkastelse fra borettslag er det ikke snakk om. Oppimot 90 dBA gir den på full rulle, da er det tendenser til litt vreng med alle tonekontroller (sub, bass og diskant) på fullt, men ikke noe egentlig krise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer