Pyton.no 2004-03

Nykommer Pyton.no prøver seg med en stilig PC denne måneden.

Publisert
Pyton.no 2004-03

Vi merker oss at Pyton.no har satset på et tøft sort kabinett med plexiglass i front.

Viderer gir Pyton.no deg en kraftig 2,8 GHz Pentium 4-prosessor, 512 MB kvalitetsminne fra Kingston og en svært rask 160 GB SerialATA-harddisk fra Maxtor. 8x DVD-brenner er også på plass, det samme er firewireporter, 6 USB 2.0-porter (2 i fronten), og støtte for superraskt gigabit nettverk. Hovedkortet har dessuten integrert RAID-kontroller.

Grafikken besørges av en nVidia FX5600XT-brikke med 256 MB minne, en kraftig løsning som kjører de aller fleste nye spill problemfritt i 1280x1024 piksler, som er skjermens faste oppløsning. Ytelsen ligger godt foran ATI Radeon 9200, og litt bak ATI Radeon 9600 i de fleste testene vi har sett.

*Vær uansett obs på at PCen leveres uten operativsystem og programmer. Prisen blir derfor tusenlappen høyere dersom du trenger dette. Dette er et godt tilbud, men en direkte sammenligning av maskinvaren mot de andre PCene i denne oversikten blir derfor ikke helt rettferdig, da disse PCene inkluderer operativsystem for 10.990 kroner.

Hvis du ikke trenger skjerm, får du PCen for 7.161 kroner hos Pyton.no. Høyttalere er ekstratutstyr i dette tilbudet.

OPPDATERT: Det skal være 17" LCD med i dette tilbudet, ikke 19" som først ble oppgitt. Pyton.no beklager feilen.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i mars 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer