Pyton.no 2004-03

Nykommer Pyton.no prøver seg med en stilig PC denne måneden.

Publisert

Vi merker oss at Pyton.no har satset på et tøft sort kabinett med plexiglass i front.

Viderer gir Pyton.no deg en kraftig 2,8 GHz Pentium 4-prosessor, 512 MB kvalitetsminne fra Kingston og en svært rask 160 GB SerialATA-harddisk fra Maxtor. 8x DVD-brenner er også på plass, det samme er firewireporter, 6 USB 2.0-porter (2 i fronten), og støtte for superraskt gigabit nettverk. Hovedkortet har dessuten integrert RAID-kontroller.

Grafikken besørges av en nVidia FX5600XT-brikke med 256 MB minne, en kraftig løsning som kjører de aller fleste nye spill problemfritt i 1280x1024 piksler, som er skjermens faste oppløsning. Ytelsen ligger godt foran ATI Radeon 9200, og litt bak ATI Radeon 9600 i de fleste testene vi har sett.

*Vær uansett obs på at PCen leveres uten operativsystem og programmer. Prisen blir derfor tusenlappen høyere dersom du trenger dette. Dette er et godt tilbud, men en direkte sammenligning av maskinvaren mot de andre PCene i denne oversikten blir derfor ikke helt rettferdig, da disse PCene inkluderer operativsystem for 10.990 kroner.

Hvis du ikke trenger skjerm, får du PCen for 7.161 kroner hos Pyton.no. Høyttalere er ekstratutstyr i dette tilbudet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer