Pyton.no 2004-06

Den oslobasert nettbutikken med det spesielle navnet har allerede markert seg i vår oversikt med et bra mars-tilbud. Men juni-tilbudet er betraktelig bedre.

Publisert

PCen har kanskje oversiktens beste design, i sort og sølv, med plexiglass. Den flotte skjermen fra Benq har tidsriktig smal kant, og matcher flott. Det samme kan sies om tastaturet og musen, som begge er i sort utførelse. I fronten sitter det leser for de fleste minnekorttypene. Høyttalere leveres kun som ekstrautstyr.

På innsiden sitter en 64 bits AMD Athlon XP3000+, og den er plassert på et hovedkort basert på KT800-brikkesettet fra Via. Dette har SerialATA-kontroller, og du får 7 USB 2.0-porter og hele 3 Firewireporter, i tillegg til nettverk med inntilg Gbit hastighet (1000 Mbit). Minnet som er brukt er fra kvalitetsprodusenten Kingston.

Litt mindre harddisk enn enkelte andre, men 160 GB er uansett slett ikke verst. Denne er dessuten blant de stilleste på markedet. At PCen leveres med en DVD-brenner som både skriver begge formater (+ og -) og i tillegg støtter de nye 8,5 GB-platene er dessuten svært bra!

Grafikken besørges av et kort som er bygd rundt Radeon 9600-brikken fra ATI, og det har hele 256 MB minne. For alle som er opptatt av støy kan vi opplyse om at dette kortet er vifteløst. Dette er likevel en grafikkløsning som absolutt er rask nok til å tilfredsstille de fleste spillentusiaster, og har dessuten to utganger for visning på to skjermer samtidig eller fordeling av skjermbildet over to skjermer. Skjermen er av merke Benq, vi har ikke testet akkurat denne modellen, men samtlige Benq-skjermer vi har testet har enten fått en femmer eller sekser på terningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer