Pyton.no 2004-09

PC-leverandøren Pyton.no var en av vårens positive overraskelser i oversikten, og har fortsatt med å presentere gode tilbud. Her er september-bidraget!

Publisert

Vi skrøt mye av designen på juni-PCen fra Pyton.no. Skryten står ved lag også denne gangen, for på utsiden ser PCene identiske ut. Men på innsiden er det gjort en del vesentlige endringer. Den største forskjellen er at leverandøren har forkastet 64-bits teknologi fra AMD til fordel for Intel-baserte 32-bits løsninger. Hovedkortet fra PFC benytter det velutprøvde og stabile i865(PE)-brikkesettet fra Intel, og byr på både SerialATA og RAID-støtte.

Prosessoren er en solid 3 GHz Pentium 4 med 800 MHz FSB, og arbeidsminnet er 512 MB - som i 9 av 10 PCer i denne oversikten.

Det sitter en serialATA-disk i PCen, og den er romslig nok; 200 GB. Pyton.no benytter enten Western Digital- eller Maxtor-disker. Det betyr uansett at du ikke behøver å bekymre deg for lese- og skriveytelsen, som alltid er god på disker fra disse to produsentene.

DVD-brenneren er også rimelig kjapp, og støtter brenning av de nye tolags-platene (DVD+R) som gir tilnærmet dobbel kapasitet.

Nettverkskortet støtter teoretisk hastigheter inntil 1000 Mbit. For øvrig får du totalt 6 USB 2.0-porter, 1 Firewire-port, og i fronten sitter det lesere for forskjellige minnekort. Og diskettstasjon? Joda, den er der den også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer