Pyton.no 2004-11

PC-tilbudet fra Pyton.no skiller seg ganske kraftig fra de andre. Dette er en kjekk løsning for deg som har liten plass, og er opptatt av lav støy.

Publisert

PCen bærer navnet Iwill zMAXap, og er en såkalt micro-PC. Det lille kabinettet måler ikke mer enn 220x220x280 mm, og er utstyrt med et eget kjølesystem for prosessoren, som ikke krever egen prosessorvifte. Dette, sammen med en støysvak 160 GB harddisk fra Samsung, gjør at dette totalt sett er en meget stillegående maskin.

Står ikke tilbake

Den lille størrelsen gjør at utbyggingsmulighetene (tilleggskort) er begrenset. Men dette er likevel en godt utstyrt PC, med en 3 GHz Pentium 4-prosessor, 512 MB minne, og et bra grafikkort basert på FX5700-brikken fra nVidia.

Totalt sett vil ytelsen på denne PCen være lavere enn på tilsvarende spesifikasjoner på PCer i "full størrelse".

I fronten sitter en kortleser for de aller fleste minnekorttypene, samt 2 firewireporter og 2 USB-porter. På baksiden sitter en ekstern serialATA-kontakt, for tilkobling av f. eks ekstern harddisk, og 4 ekstra USB-porter bl.a. Tilkoblingsmulighetene er med andre ord meget bra.

Trådløst

Vi merker oss også at PCen er utstyrt med trådløst nettverkskort, og en rask og anerkjent DVD-brenner fra NEC. Skjermen kommer fra produsenten Benq, som stort sett har fått meget gode skussmål i våre tester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer