Q-Dir - effektiv filbehandling

Synes du Windows Utforsker blir for puslete? Da bør du ta en titt på denne lille filbehandleren, som er helt gratis.

Q-Dir - effektiv filbehandling
Publisert
Sist oppdatert

Effektiv filbehandling er avhengig av flere ting. For det første krever det at programmet gir deg god oversikt over mapper og filer på mange nivåer, for det andre må det være enkelt å dra og slippe filer og mapper mellom stasjoner og nivåer.

Disse utfordringene løser den lille gratis filbehandleren Q-Dir med bravur. Den har kanskje ikke det mest fansy grensesnittet, men at det er effektiv er hevet over en hver tvil.

Mange oppsett

Det som gjør at Q-Dir stikker seg ut i mengden, er at den inneholder en haug med forhåndsinnstilte oppsett av vinduer - innenfor rammene til ett programvindu. Dermed er du garantert å finne et oppsett som passer deg. I tillegg finner du både favorittliste der du kan legge mapper du bruker ofte, samt snarveier til ofte brukte funksjoner i Windows.

Du kan velge mellom en rekke forskjellige oppsett. Legg også merke til at filtyper markeres med forskjellige farger, noe som gjør det enkelt å raskt få overblikk over innholdet i mapper.
Du kan velge mellom en rekke forskjellige oppsett. Legg også merke til at filtyper markeres med forskjellige farger, noe som gjør det enkelt å raskt få overblikk over innholdet i mapper. Vis mer


Integrert søk på nett er også en artig tilleggsfunksjon. Kommer du over en fil du er usikker på hva brukes til, er det bare å trykke på I-Net-info-knappen øverst til høyre i vinduet, og så foretas et søk med den søkemotoren du har definert i oppsettet.

Bittelite

Det lille programmet inneholder en rekke andre funksjoner også, og de kan du lese mer om på utviklerens hjemmeside. Der finner du også lenke til å laste ned programmet, som veier beskjedne 293 KB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer