Qliner Hotkeys

Dette programmet gjør oppsettet av hurtigtaster til en lek.

Publisert
Sist oppdatert

Hurtigtaster - altså snarveier via tastaturet - sparer deg både for tid og krefter, og derfor skrev vi også for et par uker siden om Hurtigtastene i Windows. I den artikkelen gikk vi logisk nok gjennom Windows' faste hurtigtaster.

Men selv om de innebygde snarveiene er greie nok, er det ikke fritt for at vi ofte kunne ønske oss mer valgfrihet - for eksempel bytte tast, eller legge bruke tastene til å starte opp spesielle programmer.

Dette er det selvfølgelig mulig å gjøre noe med, og leter du litt rundt vil du finne flere programmer som kan hjelpe deg her. Men det kanskje mest lekre og brukervennlige alternativet er Qliner Hotkeys, som virkelig lar Windows-tasten (Win) gjøre nytte for seg.

HAR du ikke Windows-tast sier du? Vel, da kan du faktisk bruke den mer eller mindre forhatte Caps Lock i stedet.

Dra og slipp

Det er flere ting som gjør dette programmet verd å ha dersom du bruker eller har planer om å lære deg å bruke hurtigtaster. For det første kan du lage det av nesten alt - fra nettadresser og bokmerker til programmer, dokumenter, mapper og disker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer