Quake III: Team Arena

id Software har nå sluppet en oppgradering av det siste Quake-spillet. Oppgraderingen fokuserer på lagspill, men dessverre – du får altfor lite, altfor sent.

Publisert

Mange av oss husker “krigen” mellom Unreal Tournament og Quake III: Arena, som foregikk høsten 1999. Grunnen til at UT av mange ble utropt til vinneren, var spillets mange nyskapende spillvarianter, som prioriterte lagsamarbeid fremfor ren deathmatch.

Det eneste Quake III hadde å by på, var fire stakkarslige Capture the Flag-brett, så utviklerne til id satte seg ned og begynte å jobbe med en forbedring av lagspillaspektet. Hittil har det alltid vært andre selskaper som har fått æren av å produsere ”expantion packs” til Quake-spillene, men denne gangen skulle all utviklingen gjøres av de samme folkene som jobbet med Quake III. Muligens en feiltagelse.

Koster dette penger?!

Hva er det Team Arena-pakken inkluderer? Kort fortalt får du nye brett, våpen, spillermodeller og spillvarianter.

Det mest interessante er kanskje de nye måtene å spille på: Du får vanlig Capture the Flag (plukk opp fiendens flagg fra deres base og bring det til din egen base for å få poeng), One Flag CTF, hvor du skal få tak i et nøytralt flagg som befinner seg i midten av brettet og ta det med til basen din, Overload, som innebærer at du kommer deg inn på fiendens område og ødelegger en hodeskalle, samt Harvester, hvor du må plukke opp hodeskaller fra falne motstandere og ta dem med til den fiendtlige basen for å score.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer