Quick Media Converter

Å konvertere en fil fra ett format til et annet er plutselig blitt langt enklere.

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du bruker datamaskinen til noe som helst annet enn å surfe på Den Fantastiske Interwebben (les: Internett) kommer du før eller siden til å måtte forholde deg til det faktum at forskjellige programmer og digitale enheter foretrekker forskjellige filformater.

Kanskje har du allerede blitt plaget med dette - som da videoen du lastet ned fint lot seg spille av i datamaskinens mediespiller, men på ingen måte var like samarbeidsvillig når du ville ha den inn på iPoden.

>>> Les også: De beste mediespillerne

Og det er her konvertering kommer inn - altså det å ta en fil på ett format og gjøre om til et annet format. Det finnes en rekke mer eller mindre gode verktøy til dette, men det hører til sjeldenhetene å se noe som er like enkelt i bruk som Quick Media Converter.

For nybegynnere og eksperter

Selve applikasjonen er i grunn et effektivt brukergrensesnitt for FFmpeg, som i sin reneste form er et kommandolinjebasert program for opptak og nettopp konvertering av digital audio og video fra og til en rekke formater. FFmpeg er basert på en rekke åpne og/eller gratis kodeker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer