Quick Starter - mens du henter kaffen

Lei av rutiner? Quick Starter reduserer noen av dem.

Publisert
Sist oppdatert

Datamaskiner er laget for å gjøre de kjedelige jobbene, mens vi mennesker tar oss av det kreative. Noen av oss er allergiske overfor selv det som kan assosieres med rutine, og de helt kompromissløse skriver programvare som tar seg av rutinepregete oppgaver og automatiserer dem.

Et typisk scenario for mange er å komme på jobben og slå på PCen. Så går man og henter kaffe og prater med kollegaer før man går tilbake på plassen sin og starter forskjelige programmer. Dette er bortkastet tid og dessuten kjedelig.

Det er mye smartere å la de programmene man trenger starte opp automatisk, mens man likevel er borte fra PCen.

Dette kan gjøres ved å legge inn programmer i Startup/Oppstartsmappen, men de som vil ta den litt lenger bruker et eget program til å styre dette. Gjerne et som også byr på flere muligheter.

Quick Starter

Dette lille programmet starter opp dine utvalgte programmer automatisk, og kan i tillegg starte programmer ved faste tidspunkter i de forskjelige ukedagene. Dessuten kan du bestemme at det skal slå av PCen på et fast tidspunkt...

Sammen med f.eks. Actual Windows Managervil du da kunne komme tilbake til pulten din med kaffen, og med alle programmene åpnet og klare til bruk, nøyaktig slik du ønsker det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer