Quick Starter - mens du henter kaffen

Lei av rutiner? Quick Starter reduserer noen av dem.

Publisert
Sist oppdatert
Det er mye smartere å la de programmene man trenger starte opp automatisk, mens man likevel er borte fra PCen.


Datamaskiner er laget for å gjøre de kjedelige jobbene, mens vi mennesker tar oss av det kreative. Noen av oss er allergiske overfor selv det som kan assosieres med rutine, og de helt kompromissløse skriver programvare som tar seg av rutinepregete oppgaver og automatiserer dem.

Et typisk scenario for mange er å komme på jobben og slå på PCen. Så går man og henter kaffe og prater med kollegaer før man går tilbake på plassen sin og starter forskjelige programmer. Dette er bortkastet tid og dessuten kjedelig.

Det er mye smartere å la de programmene man trenger starte opp automatisk, mens man likevel er borte fra PCen.

Dette kan gjøres ved å legge inn programmer i Startup/Oppstartsmappen, men de som vil ta den litt lenger bruker et eget program til å styre dette. Gjerne et som også byr på flere muligheter.

Quick Starter

Dette lille programmet starter opp dine utvalgte programmer automatisk, og kan i tillegg starte programmer ved faste tidspunkter i de forskjelige ukedagene. Dessuten kan du bestemme at det skal slå av PCen på et fast tidspunkt...

Quick Starter - mens du henter kaffen


Sammen med f.eks. Actual Windows Managervil du da kunne komme tilbake til pulten din med kaffen, og med alle programmene åpnet og klare til bruk, nøyaktig slik du ønsker det.

Hvis arbeidsdagen er strukturert slik at det er forskjellige tider for forskjellige oppgaver, kan Quick Starter åpne relevante programmer på faste tider, slik at du kan forberede notater, sjekke status osv.

Du kan også redigere standardvalgene for filmapper i dialogboksene for Åpne og Lagre, men her er Folder Guideen enda bedre løsning.

I tillegg kan du få ustabile programmer til å starte opp automatisk etter kræsj.

Programmet kan testes ut gratis i 30 dager, du finner det her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer