QuickView Plus 6

Har du noen gang ergret deg over at du ikke har fått lest en fil, fordi du ikke har kildeprogrammet installert? Jasc Software har nettopp sluppet versjon 6 av forhåndsvisningsprogrammet QuickView Plus. Med støtte for godt over 200 forskjellige filformater, burde ergrelsene være over for godt - eller? Vi har tatt en titt på programmet.

Publisert

Millioner av dokumenter, presentasjoner, databaser, regneark, bilder og illustrasjoner skifter eiere hver dag. Så lenge du har programmene som ble brukt til å opprette disse filene, går det bra. Vel, med mindre du har en eldre versjon av for eksempel Word. Da er sjansen stor for at du bare får krimskrams fram på skjermen når du åpner filen.

QuickView Plus har lenge vært et godt alternativ for alle oss som ikke ønsker - eller har råd til - å ha allslags programmer installert. Ved å høyreklikke på en fil, har vi kunnet velge QuickView Plus fra menyen. I neste øyeblikk har vi kunnet lese innholdet på skjermen, eller skrive det ut. Kjempepraktisk

Vesentlig oppgradering

Den nye versjonen har fått en vesentlig ansiktsløftning. Nå kan du – gjennom et Windows Explorer-lignende grensesnitt - bla deg gjennom mapper og filer til venstre, og få fram innholdet til venstre. I tillegg kan du selvsagt fortsatt høyreklikke på filer når du jobber i Windows Explorer. I tillegg har listen over støttede filformater blitt forlenget med blant annet Visio, Corel Perfect Office-applikasjoner, Adobe Photoshop og Paint Shop Pro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer