Quotefix

Quotefix er et tillegg til Outlook Express som gjør programmet mer brukervennlig, spesielt i forbindelse med behandling av tekst.

Publisert
Sist oppdatert

Outlook Express er et populært epost-program blant Windows-brukere, men presentasjon av tekst i programmet kunne vært mer brukervennlig.

Quotefix er et gratis tilleggsprogram som fikser dette problemet, og som gjør Outlook Express til et mer brukervennlig og fleksibelt program.

Fordeler

Dette er noen av fordelene med Quotefix-programmet:

  • Quotefix fikser en del problemer i forbindelse med behandling av tekst. Det blir enklere å håndtere sitering (quoting). Når du svarer på en melding må du i utgangspunktet svare øverst i meldingen. Dette kan skape problemer i forbindelse med en dialog mellom avsender og mottaker. Det kan i verste fall føre til unødvendige misforståelser.
  • Du kan bruke ulike farger på ulike typer tekst i meldingene, slik at disse blir lettere å skille mellom sitert tekst og ikke-sitert tekst. Dermed blir programmet mer brukervennlig.
  • Støtter metodene Quoted-Printable og Base64. Dette betyr i praksis at programmet støtter også diverse fremmede bokstaver.

Krav

Quotefix for Outlook Express krever at du bruker følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer