Quotefix

Quotefix er et tillegg til Outlook Express som gjør programmet mer brukervennlig, spesielt i forbindelse med behandling av tekst.

Publisert
Sist oppdatert

Outlook Express er et populært epost-program blant Windows-brukere, men presentasjon av tekst i programmet kunne vært mer brukervennlig.

Quotefix


Quotefix er et gratis tilleggsprogram som fikser dette problemet, og som gjør Outlook Express til et mer brukervennlig og fleksibelt program.

Fordeler

Dette er noen av fordelene med Quotefix-programmet:

  • Quotefix fikser en del problemer i forbindelse med behandling av tekst. Det blir enklere å håndtere sitering (quoting). Når du svarer på en melding må du i utgangspunktet svare øverst i meldingen. Dette kan skape problemer i forbindelse med en dialog mellom avsender og mottaker. Det kan i verste fall føre til unødvendige misforståelser.
  • Du kan bruke ulike farger på ulike typer tekst i meldingene, slik at disse blir lettere å skille mellom sitert tekst og ikke-sitert tekst. Dermed blir programmet mer brukervennlig.
  • Støtter metodene Quoted-Printable og Base64. Dette betyr i praksis at programmet støtter også diverse fremmede bokstaver.

Krav

Quotefix for Outlook Express krever at du bruker følgende:

  • Windows 95, 98, ME, 2000 eller XP
  • Outlook Express 5.x eller 6.x
  • Du må ha Microsoft Active Accessibility (MSAA) for at farger skal fungere skikkelig og de nyeste Windows-versjoner skal ha dette innebygd. Får du problemer med farget tekst i Outlook Express med Quotefix, skal du finne MSAA på Windows installasjons-CDen.
  • Bruker du Outlook Express som er eldre enn versjon 6.00.2800.1123, må du installere fiksen ISO-8859-15 encoding patch først. Du finner ut hvilken versjon du har via menyvalget Hjelp og Om Microsoft Outlook Express.

    Du slipper å installere denne fiksen hvis du laster ned og installerer nyeste versjon av Internet Explorer, slik at du får med nyeste versjon av Outlook Express.

Les mer om programmet.

Quotefix for Outlook Express

Last ned programmet fra http://home.in.tum.de/~jain.

Quotefix for Outlook

Quotefix for Outlook finner du på http://flash.to/outlook-quotefix. Denne versjonen skal være testet med Outlook 98, 2000, 2002, XP og 2003, og med Windows NT4, 2000 og XP.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer