Rabatt i nettbutikken

Tips: Spar penger i Firefox

Publisert
Sist oppdatert
Mange nettbutikker har et eget felt for kupong-koder (...) ofte med 10 prosent rabatt eller gratis utsending.


Å handle på nett har mange fordeler - det er kun nødvendig å bruke musklene i fingrene, det finnes ikke noen kø og det er veldig enkelt.

I begynnelsen syntes mange netthandel var ganske skummelt. Frykten ble begrunnet med hackere og uvisshet rundt det nye fenomenet. Slik er det ikke i dag - Nordmenn topper statistikken i Skandinavia over antall innbyggere som har handlet på nett.

Og det er ikke bare i norske nettbutikker handlingen foregår - blant annet er t-skjorter fra thinkgeek.com ofte de eneste plaggene for overkroppen man finner i garderoben til en gjennomsnittlig IT-ansvarlig.

Piller på nett er russisk rulett

Av og til hender det også at produkter er billigere på nett enn i butikken, men er det mer penger å spare?

Mange nettbutikker har et eget felt for kupong-koder. Disse kan blant annet stå på andre nettsider som samarbeider med nettbutikken eller i annonser, ofte med 10 prosent rabatt eller gratis utsending. Dette høres vel og bra ut, men hva hvis man ikke har en slik kode?

Like praktisk som å handle på nett er nettstedet retailmenot.com - Her kan brukere legge inn rabattkoder for nettbutikker i en database og dele dem med andre. Under hver kode er det også statistikk over hvor mange som har prøvd den, og om den fungerte.

Er nettbutikken trygg?

Her kan du også bla gjennom kategorier hvis pengene brenner i lommeboka, uten at du helt vet hva du skal kjøpe.

Til venstre ser du noen av kategoriene du kan velge mellom. I boksen til høyre står rabattkoden og sjansen din for suksess.
Til venstre ser du noen av kategoriene du kan velge mellom. I boksen til høyre står rabattkoden og sjansen din for suksess. Vis mer
Rabatt i nettbutikkenDessverre er det ikke mange norske nettbutikker representert, men dette kan endre seg fort, da det er brukerne selv som legger inn kodene.


Påminnelse i Firefox

Nettsiden har også laget en flott utvidelse til Firefox - Når du besøker en nettbutikk sjekkes den automatisk opp mot databasen til RetailMeNot, og gir deg beskjed om det finnes noen rabattkoder inne. I tillegg finnes det også en Dashboard widget for Mac og en bookmarklet som fungerer for alle nettlesere.

Utvidelsen til Firefox finner du her.

På nettsiden finner du også en bookmarklet, et bokmerke med samme funksjonalitet som Firefox-tillegget, som du ikke behøver å innstallere. Sjekk også ut iGoogle-tillegget (det ligger til venstre på siden) og Dashboard-widget for Mac.

Retailmenot.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer