Rabatt i nettbutikken

Tips: Spar penger i Firefox

Publisert
Sist oppdatert

Å handle på nett har mange fordeler - det er kun nødvendig å bruke musklene i fingrene, det finnes ikke noen kø og det er veldig enkelt.

I begynnelsen syntes mange netthandel var ganske skummelt. Frykten ble begrunnet med hackere og uvisshet rundt det nye fenomenet. Slik er det ikke i dag - Nordmenn topper statistikken i Skandinavia over antall innbyggere som har handlet på nett.

Og det er ikke bare i norske nettbutikker handlingen foregår - blant annet er t-skjorter fra thinkgeek.com ofte de eneste plaggene for overkroppen man finner i garderoben til en gjennomsnittlig IT-ansvarlig.

Piller på nett er russisk rulett

Av og til hender det også at produkter er billigere på nett enn i butikken, men er det mer penger å spare?

Mange nettbutikker har et eget felt for kupong-koder. Disse kan blant annet stå på andre nettsider som samarbeider med nettbutikken eller i annonser, ofte med 10 prosent rabatt eller gratis utsending. Dette høres vel og bra ut, men hva hvis man ikke har en slik kode?

Like praktisk som å handle på nett er nettstedet retailmenot.com - Her kan brukere legge inn rabattkoder for nettbutikker i en database og dele dem med andre. Under hver kode er det også statistikk over hvor mange som har prøvd den, og om den fungerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer