Råbillig grafikkpakke

For en latterlig lav pris sammenlignet med konkurrentene, kan du bli eier av en de kraftigste grafikkpakkene på markedet. CorelDraw Select Edition inneholder programmer for illustrasjon, bildemanipulering, skanning og mere til.

Vi bruker CorelDraw 7 til å teste blekkskrivere fordi programmet kan håndtere svært avansert vektorgrafikk på en ypperlig måte. Foto: Torvald Kvamme
Vi bruker CorelDraw 7 til å teste blekkskrivere fordi programmet kan håndtere svært avansert vektorgrafikk på en ypperlig måte. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

CorelDraw Select Edition består av CorelDraw 7, PhotoPaint 7 og flere mindre programmer for skanning o.l.. Hele denne pakken får du for bare 1.050 kroner (inkl. mva.), og det er svært rimelig i forhold til kvaliteten på pakken. CorelDraw Select Edition passer egentlig ikke hvis du er på jakt etter å lage enkle innbydelser og lignende oppsett i en fart. Til dette bruket er det andre enklere programmer som egner seg bedre. Dette er en avansert grafikkpakke for deg som vil lage proffe illustrasjoner og sysle med avansert bildebehandling.

Nesten nytt

CorelDraw 8 ble sluppet for en tid tilbake, så CorelDraw Select Edition består derfor ikke av den aller siste versjonen. Men lanseringen av versjon 7 var en betydelig større oppgradering enn versjon 8, så du går ikke glipp av så mye.

Oppgraderingen til versjon 7 inneholdt blant annet store endringer i grensesnittet for å gjøre programmet enklere. Men det kanskje aller viktigste var at programmet ble raskere fordi programkoden ble optimalisert. Versjon 7 er også en av de få versjonene av CorelDraw som var stabil på lanseringstidspunktet. Et stort antall feil er noe som har skjemmet enkelte tidligere versjoner av CorelDraw (spesielt versjon 4).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.